Ύψιστη διεθνής διάκριση για Έλληνα επιστήμονα!

09/07/2017Ύψιστη διεθνής διάκριση για Έλληνα επιστήμονα!

Το διεθνές βραβείο καλύτερης εφαρμοσμένης επιστημονικής δημοσίευσης (Best Practical Paper Award) απέσπασε η πρόταση για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας που παρουσιάσθηκε στο πρόσφατο συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος.

 

Η πρόταση των Μιλτιάδη ΝεκτάριουΠλάτωναΤήνιου και Γιώργου Συμεωνίδη, βραβεύτηκε στο συμπόσιο της Διεθνούς Ένωσης Αναλογιστών, Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης και Συντάξεων, στο Μεξικό, την Τετάρτη 7/6/2017. Πρόκειται για μια από τις δύο συνολικά τιμητικές διακρίσεις που δίνονται. Τη μελέτη προσάρμοσε για τις ανάγκες του συνεδρίου ο κος Συμεωνίδης ώστε να αναδειχθούν τόσο οι αναλογιστικές παράμετροι όσο και η διάχυση που υπάρχει στην κοινωνία για τη συγκεκριμένη πρόταση. Υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον για το ελληνικό θέμα και την αντίστοιχη παρουσίαση του κου Συμεωνίδη, τα οποία συζητήθηκαν εκτενώς κατά τη σύνοψη των συμπερασμάτων του συνεδρίου. Το ζήτημα του ασφαλιστικού στην Ελλάδα προσελκύει για ακόμα μια φορά τα φώτα της διεθνούς κοινότητας και η δουλειά των Ελλήνων επιστημόνων αναγνωρίζεται.

Απονομή του βραβείου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και Συντάξεων της Διεθνούς Ένωσης Αναλογιστών στον κ. Συμεωνίδη

Η φωτογραφία είναι από την απονομή του βραβείου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και Συντάξεων της Διεθνούς Ένωσης Αναλογιστών στον κ. Συμεωνίδη

Το nextdeal.gr, προτείνει, στον πρόεδρο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος να τιμήσει τον κ. Συμεωνίδη για την διάκριση αυτή και στον πρόεδρο της ΕΑΕΕ κ. Δημήτρη Μαζαράκη να συμπεριλάβει τον κ. Συμεωνίδη στο συμβούλιο των ανθρώπων που θα ασχολούνται με το ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας σε μόνιμη βάση!