Εξωτερικοί Συνεργάτες

Εξωτερικοί Συνεργάτες

Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος

Ο Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος σπούδασε Στατιστική και Ασφαλιστική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και συνεχίζει τις σπουδές του στα Οικονομικά της Υγείας στο Εθνικό και Καποδιστριακό ΠανεπιστήμιοΑθηνών. Απέκτησε διοικητική και επιστημονική εμπειρία σε εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς.

Ο Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος σπούδασε Στατιστική και Ασφαλιστική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και συνεχίζει τις σπουδές του στα Οικονομικά της Υγείας στο Εθνικό και Καποδιστριακό ΠανεπιστήμιοΑθηνών. Απέκτησε διοικητική και επιστημονική εμπειρία σε εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς. Έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια. Είναι μέλος εθελοντικών οργανώσεων και επαγγελματικών επιμελητηρίων.

Κωνσταντίνος Πουλάκης

Ο Κωνσταντίνος Πουλάκης είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο Karolinska Institute της Στοκχόλμης. Σπούδασε Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην στατιστική και την εξόρυξη δεδομένων στο Linköping University της Σουηδίας.

Ο Κωνσταντίνος Πουλάκης είναι Υποψήφιος Διδάκτορας στο Karolinska Institute της Στοκχόλμης. Σπούδασε Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην στατιστική και την εξόρυξη δεδομένων στο Linköping University της Σουηδίας. Εργάζεται ερευνητικά στην ανάπτυξη και εφαρμογή unsupervised στατιστικών μοντέλων για την ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων ασθενών με Alzheimer. Έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, και παρουσιάσεις σε συνέδρια με διαδικασία κριτών.

Μιχάλης Στρόμπολας

Ο Μιχάλης Στρόμπολας σπούδασε Στατιστική και Ασφαλιστική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιώς και συνέχισε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο αντικείμενο της Διαχείρισης Κινδύνου και Ασφάλισης στο MΙΒ School of Management στην Ιταλία.

Ο Μιχάλης Στρόμπολας σπούδασε Στατιστική και Ασφαλιστική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιώς και συνέχισε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στο αντικείμενο της Διαχείρισης Κινδύνου και Ασφάλισης στο MΙΒ School of Management στην Ιταλία. Επίσης είναι μέλος και κατέχει την πιστοποίηση του Quantitative Finance από το Ινστιτούτο των Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Λονδίνου (CQF Institute) και κατέχει mini-MBA για στελέχη του Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές του στην Ελλάδα ξεκίνησε να εργάζεται στον ασφαλιστικό κλάδο σε γραφεία μεγάλων Insurance Brokers. Μετά το τέλος των μεταπτυχιακών σπουδών εργάστηκε ως αναλυτής χρηματοοικονομικών κινδύνων στην Apollo Global Management. Σήμερα ζει και εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της Generali στην Τεργέστη της Ιταλίας. Εργάζεται στον κλάδο του Liability Management και εξειδικεύει στις τιτλοποιήσεις και στις εναλλακτικές μεταφορές κινδύνου. Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων στον χρηματοοικονομικό κλάδο σε Ελλάδα και εξωτερικό.